Meij de Bie Erkende STIHL vakhandelaar
Onze diensten

Kom het uitgebreide STIHL en VIKING assortiment ontdekken in onze winkel.

Als erkend vakhandelaar mag u van ons de beste kwaliteit, service en advies verwachten. Wij helpen u graag bij uw keuze voor de machine die het best bij u past en beantwoorden al uw vragen over het gebruik en onderhoud.

Diensten en service

In de afgelopen 50 jaar hebben wij een enorme kennis en ervaring vergaard van de machines en merken zoals die in onze branche worden gevoerd. Naast deze kennis en ervaring wordt ons bedrijf nog meer geassocieerd met het begrip SERVICE.

Om de kwaliteit van onze service op een hoog peil te houden worden onze monteurs jaarlijks middels opleidingen op hoogte gebracht van de geldende normen voor de diverse merken die wij vertegenwoordigen. De monteurs zijn uitgerust met de juiste gereedschappen en middels uitvoerige documentatie weten zij alles van de machines.

Ook bij u terplaatse kunnen wij reparaties uitvoeren aangezien we beschikken over een ruim uitgevoerde serviceauto’s waarbij wij indien gewenst en mogelijk een reparatie bij u thuis kunnen uitvoeren.

Door een ruime voorraad aan slijtbare onderdelen kunnen wij u weer zeer snel op weg helpen als u haast heeft met een reparatie en indien de reparatie van een machine langer op zich laat wachten bestaat de mogelijkheid tot het inzetten van een leenmachine. Tevens hebben wij een transportauto langs de weg zitten voor het ophalen van machines voor reparatie en het langsbrengen van bepaalde bestellingen.

Onze service wordt kort samengevat mogelijk gemaakt door onderstaande punten

Ervaring en deskundigheid van het personeel Reeds 50 jaar ervaring in de branche Goed uitgeruste service- en transportauto Reparatie terplaatse Ruime voorraad onderdelen Flexibiliteit

Het merk STIHL

STIHL ontwikkelt, produceert en verkoopt een ruim assortiment tuinmachines waarbij kwaliteit en service centraal staat. Of het nu om een kettingzaag, bosmaaier, bladblazer of heggenschaar gaat, u vindt vast de machine die u nodig heeft.

Al sinds 1926 staat STIHL bekend als pionier van innovatieve technologieën, waarmee het leven van de gebruiker gemakkelijker wordt gemaakt. STIHL machines worden uitsluitend verkocht door gespecialiseerde vakhandelaars. Op deze manier worden machines startklaar overhandigd of verstuurd en geniet u steeds van persoonlijke tips en een uitstekende service.

Met dochteronderneming VIKING vervolledigt de STIHL groep zijn assortiment met grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers, hakselaars, motorhakfrezen en verticuteermachines.